NZVB Logo
middellijn

Info

Introductie

Introductie

De NZVB is een overkoepelende organisatie van competities zaalvoetbal in de regio Eindhoven. De NZVB laten circa 90 teams in de avonduren voetballen. Gemiddeld tussen de 700 en 1.300 voetballers per jaar. De organisatie (bestuur bestaande uit 5 leden) tracht zoveel als mogelijk rekening te houden met wensen van teams wat betreft speelavond, sporthal en tijdstip van spelen.

Sportaccommodaties

Maandagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven), Indoor-Sportcentrum (Eindhoven) (2 velden) en Sporthal De Kemphaan (Riethoven).

Dinsdagavond:

Sporthal 't Hazzo (Aalst-Waalre).

Woensdag:

Op woensdag worden nooit wedstrijden gepland. Wel kan 2x per jaar (september, februari) de Algemene Ledenvergadering of een scheidsrechtersvergadering op woensdag worden gepland.

De contactpersoon van elk team respectievelijk de scheidsrechters ontvangen hiervoor tijdig een uitnodiging per post of e-mail.

Vrijdagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven).

Schoolvakanties

In de schoolvakanties worden er geen zalen gehuurd en worden er dus geen wedstrijden gepland. Op de vrijdagavonden vóór elke schoolvakantie wordt doorgaans ook niet gespeeld. Teams kunnen, voor het vrijgeven van een wedstrijdplanning, data schriftelijk (mail) doorgeven waarop zij niet kunnen spelen. Hier wordt redelijkerwijs rekening mee gehouden en valt buiten artikel 31 van het wedstrijdreglement.

Bondsburo

Het Bondsburo is tijdens het seizoen wekelijks op maandag geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor het ophalen van spelerspassen en andere zaken. In schoolvakanties, op feestdagen en buiten het seizoen is het Bondsburo gesloten. Gedurende het seizoen vindt hier, tenminste éénmaal per maand, bij voorkeur aansluitend op het 'spreekuur' de bestuursvergadering plaats. Het Bondsburo is gevestigd bij de ingang van het Indoor-Sportcentrum direct aan de linkerkant.

Bezoekadres:
Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven

Postadres:
Torenberglaan 17, 5628 EL Eindhoven

Bekertoernooi

Normaal kunnen teams zich elk seizoen aanmelden voor het bekertoernooi.
Momenteel is er i.v.m. alle corona problematiek geen bekertoernooi.

De eerste ronde wordt normaliter in toernooivorm gespeeld. Teams worden hierbij ingedeeld in poules naar sterkte. Een halve competitie wordt afgewerkt op 1 avond. Met 32 teams wordt vanaf bekerronde 2 verder gespeeld volgens het knock-out principe. In onze CompetitieManager wordt op basis van willekeur een bekerboom gegenereerd, van waaruit het pad naar de finale wordt bepaald. Momenteel is er geen bekercompetitie georganiseerd i.v.m. onzekere planning m.b.t. corona. Per seizoen wordt bekeken of inschrijven mogelijk is.

Jan Dankers Toernooi

Elk jaar streden de kampioenen van alle competities om de Jan Dankers Bokaal, welke symbool staat voor het Algeheel Kampioenschap van de NZVB. Dit toernooi is de laatste seizoenen niet georganiseerd in verband met een gebrek aan 'beleving' tijdens de laatste edities.

Het bestuur beraadt zich op een eventueel alternatief.
Suggesties zijn welkom en zullen door het bestuur worden beoordeeld op haalbaarheid.

Sportkeuring

Het bestuur adviseert iedereen die deelneemt aan onze competities om regelmatig een sportkeuring te ondergaan. Hierdoor bent u zekerder van het gezond deelnemen aan uw favoriete sport!

Programma

Tussentijdse Ledenvergadering seizoen 2023/2024
Datum:
07-02-2024

Secretariaat

Torenberglaan 17
5628 EL Eindhoven
06-18254526
secretariaat@nzvb.nl
#nzvb

Sponsors

Oranje lijn

7 Februari 2024

Tussentijdse Ledenvergadering seizoen 2023/2024

Voor de tussentijdse Ledenvergadering ontvangen de contactpersonen van elk team een uitnodiging met verwijzing naar de online agenda. De vergade...

31 Januari 2024

Scheidsrechtersvergadering

De heren scheidsrechters ontvangen voor deze vergadering een uitnodiging met agenda. Locatie: Persruimte Indoor-Sportcentrum Eindhoven Aan...