NZVB Logo
middellijn

Info

Introductie

Introductie

De NZVB is een overkoepelende organisatie van competities zaalvoetbal in de regio Eindhoven.De NZVB laten circa 100 teams in de avonduren voetballen. Gemiddeld tussen de 750 en 1.500 voetballers per jaar. De organisatie (bestuur bestaande uit 5 leden) tracht zoveel als mogelijk rekening te houden met wensen van teams wat betreft speelavond, sporthal en tijdstip van spelen.

 

Sportaccommodaties

Maandagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven) en Indoor-Sportcentrum (Eindhoven) (2 velden).

Dinsdagavond:

Sporthal Hazzo (Aalst).

Woensdag:

Op woensdag worden nooit wedstrijden gepland. Wel kan 2x per jaar (september, februari) de Algemene Ledenvergadering of een scheidsrechtersvergadering op woensdag worden gepland.

De contactpersoon van elk team respectievelijk de scheidsrechters ontvangen hiervoor tijdig een uitnodiging per post of e-mail.

 

Vrijdagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven) en Sporthal De Kemphaan (Riethoven).

Schoolvakanties

In de schoolvakanties worden er geen zalen gehuurd en worden er dus geen wedstrijden gepland. Op de vrijdagavonden vóór elke schoolvakantie wordt doorgaans ook niet gespeeld. Teams kunnen, voor het vrijgeven van een wedstrijdplanning, data schriftelijk doorgeven waarop zij niet kunnen spelen. Hier wordt redelijkerwijs rekening mee gehouden en valt buiten artikel 31 van het wedstrijdreglement.

Bondsburo

Het Bondsburo is tijdens het seizoen wekelijks op maandag geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor het ophalen van spelerspassen en andere zaken. In schoolvakanties, op feestdagen en buiten het seizoen is het Bondsburo gesloten. Gedurende het seizoen vindt hier, tenminste éénmaal per maand, bij voorkeur aansluitend op het 'spreekuur' de bestuursvergadering plaats. Het Bondsburo is gevestigd bij de ingang van het Indoor-Sportcentrum direct aan de linkerkant.

Bezoekadres:
Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven

Postadres:
Torenberglaan 17, 5628 EL Eindhoven

Bekertoernooi

Ieder seizoen kunnen teams zich aanmelden voor het bekertoernooi. De eerste ronde wordt in toernooivorm gespeeld. Teams worden hierbij ingedeeld in poules naar sterkte. Een halve competitie wordt afgewerkt op 1 avond. Met 32 teams wordt vanaf bekerronde 2 verder gespeeld volgens het knock-out principe. In onze CompetitieManager wordt op basis van willekeur een bekerboom gegenereerd, van waaruit het pad naar de finale wordt bepaald. De bekerfinale wordt gespeeld op maandag 20 mei 2019 om 21:30 uur in Indoor-Sportcentrum hal 1 in Eindhoven.

Jan Dankers Toernooi

Elk jaar strijden de kampioenen van alle competities om de Jan Dankers Bokaal, welke symbool staat voor het Algeheel Kampioenschap van de NZVB. Dit toernooi gaat dit seizoen niet door in verband met een verlengde competitie en een gebrek aan 'beleving' tijdens de laatste edities.

Het bestuur beraadt zich op een eventueel alternatief.

Sportkeuring

Het bestuur adviseert iedereen die deelneemt aan onze competities om regelmatig een sportkeuring te ondergaan. Hierdoor bent u zekerder van het gezond deelnemen aan uw favoriete sport!

 

Programma

Start seizoen 2021-2022
Datum:
04-10-2021

Secretariaat

Torenberglaan 17
5628 EL Eindhoven
06-18254526
secretariaat@nzvb.nl
#nzvb

Sponsors

Oranje lijn

4 Oktober 2021

Start seizoen 2021-2022

De nieuwe competitie 2021-2022 start (onder voorbehoud) op maandag 4 oktober.  

22 September 2021

Algemene Ledervergadering NZVB

Algemene Leden Vergadering Seizoen 2021-2022 is op woensdag 22 september om 20.00 uur. De contactpersonen ontvangen hebben een uitnodiging p...