NZVB Logo
middellijn

Nieuws

Voortgang seizoen 2013-2014

Nieuws

1. Voortgang seizoen 2013-2014

Het nieuwe seizoen begon formeel met de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze vond plaats op maandag 9 september 2013 in de vergaderzaal van het Indoor-Sportcentrum in Eindhoven. De contactpersonen hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail. De aanwezigheid van tenminste één vertegenwoordiger van elk team wordt met klem op prijs gesteld!

Ook dit seizoen is bekerronde 1 gespeeld in toernooivorm. Teams die zich voor deelname hebben aangemeld waren naar sterkte en voor zover mogelijk naar voorkeur voor speeldag ingedeeld in poules van 6 teams. Vanaf ronde 2 wordt met 32 teams gestart volgens een door de CompetitieManager gelote bekerboom aan de knock-out fase. De bekerboom die de loting heeft opgeleverd is zichtbaar in het Excelbestand bij onderstaande link.
De eerste bekerronde is gespeeld van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september. Klik hier om het programma/uitslagen te bekijken. Er ontbreken 2 uitslagen uit poule 5. Dit omdat ze niet op de aangeleverde documenten stonden. Mocht je een uitslag nog weten: mail even naar de competitieleider!

De competitie is gestart op maandag 30 september. Uitslagen, programma en standenlijsten vind je hieronder bij 'Teams' of boven in de menubalk bij 'Wedstrijden'.
Of maak gebruik van de NZVB-app!

De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld op vrijdag 25 april. In schoolvakanties worden nooit wedstrijden gepland!

Terug

Programma

Tussentijdse Ledenvergadering
Datum:
22-01-2020

Secretariaat

Ulenpas 59
5655 JB Eindhoven
06-18254526
secretariaat@nzvb.nl
#nzvb

Sponsors

Oranje lijn

22 Januari 2020

Tussentijdse Ledenvergadering

Voor de tussentijdse Ledenvergadering ontvangen de contactpersonen van elk team binnenkort een uitnodiging met agenda. De vergadering start om 2...

15 Januari 2020

Scheidsrechtersvergadering

De heren scheidsrechters hebben voor deze vergadering een uitnodiging met agenda en notulen ontvangen. Locatie: Indoor-Sportcentrum Eindhove...