NZVB Logo
middellijn

Info

Introductie

Introductie

Sportaccommodaties

Maandagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven) en Indoor-Sportcentrum (Eindhoven) (3 velden).

Dinsdagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven).

Woensdag:

Op woensdag worden nooit wedstrijden gepland. Wel kan 2x per jaar (september, februari) de Algemene Ledenvergadering of een scheidsrechtersvergadering op woensdag worden gepland.

De contactpersoon van elk team respectievelijk de scheidsrechters ontvangen hiervoor tijdig een uitnodiging per post of e-mail.

Donderdagavond:

De Heiberg (Veldhoven).

Vrijdagavond:

Sporthal Tivoli (Eindhoven), Sporthal Achtse Barrier (Eindhoven) en Sporthal De Kemphaan (Riethoven).

Schoolvakanties

In de schoolvakanties worden er geen zalen gehuurd en worden er dus geen wedstrijden gepland. Op de vrijdagavonden vóór elke schoolvakantie wordt doorgaans ook niet gespeeld. Teams kunnen, voor het vrijgeven van een wedstrijdplanning, data schriftelijk doorgeven waarop zij niet kunnen spelen. Hier wordt redelijkerwijs rekening mee gehouden en valt buiten artikel 31 van het wedstrijdreglement.

Bondsburo

Het Bondsburo is tijdens het seizoen wekelijks op maandag geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor het ophalen van spelerspassen en andere zaken. In schoolvakanties, op feestdagen en buiten het seizoen is het Bondsburo gesloten. Gedurende het seizoen vindt hier, tenminste éénmaal per maand, bij voorkeur aansluitend op het 'spreekuur' de bestuursvergadering plaats. Het Bondsburo is gevestigd bij de ingang van het Indoor-Sportcentrum direct aan de linkerkant.

Bekertoernooi

Ieder seizoen kunnen teams zich aanmelden voor het bekertoernooi. De eerste ronde wordt in toernooivorm gespeeld. Teams worden hierbij ingedeeld in poules naar sterkte. Een halve competitie wordt afgewerkt op 1 avond. Met 32 teams wordt vanaf bekerronde 2 verder gespeeld volgens het knock-out principe. In onze CompetitieManager wordt op basis van willekeur een bekerboom gegenereerd, van waaruit het pad naar de finale wordt bepaald. De bekerfinale wordt (onder voorbehoud) gespeeld op maandag 15 april 2019 om 21:00 uur in Sporthal Tivoli in Eindhoven.

Promotie/Degradatie

De kampioen van elke klasse promoveert naar een hogere klasse, met uitzondering van onze hoogste klasse, de Topklasse. De nummer laatst van een klasse degradeert naar een lagere klasse, met uitzondering van onze laagste klassen (derde klasse). Verder degraderen de nummers voorlaatst van de Topklasse en Hoofdklasse A & B. Uitzonderingen hierop kunnen ontstaan door het wegvallen van teams. Promotie/degradatie wordt dan door het bestuur afgewogen op basis van redelijkheid. Bij een eventueel afwijkende indeling wordt overleg gepleegd met de betreffende contactpersonen. Nieuw aangemelde teams starten in principe altijd in de derde klasse, maar kunnen op basis van hun voorkeuren eventueel in klasse 2 worden ingedeeld. Dit ter beoordeling van bestuur.

Jan Dankers Toernooi

Elk jaar strijden de kampioenen van alle competities om de Jan Dankers Bokaal, welke symbool staat voor het Algeheel Kampioenschap van de NZVB. Dit toernooi staat (onder voorbehoud) gepland voor maandag 14 mei 2018. Dat is (voor veel scholen) direct na de meivakantie.

Sportkeuring

Het bestuur adviseert iedereen die deelneemt aan onze competities om regelmatig een sportkeuring te ondergaan. Hierdoor bent u zekerder van het gezond deelnemen aan uw favoriete sport!

 

bestuur01

Het bestuur van de NZVB v.l.n.r.: Bas van de Langenberg, Piet Salens, Erik Ganzeboom, Marcel Kalkers, Harry Vollaerts

Programma

Algemene Leden Vergadering 23-01-2019
Datum:
23-01-2019

Secretariaat

Ulenpas 59
5655 JB Eindhoven
06-18254526
secretariaat@nzvb.nl
#nzvb

Sponsors

Oranje lijn

23 Januari 2019

Algemene Leden Vergadering 23-01-2019

De contactpersonen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Klik hier voor de agenda.  Klik hier voor de notulen van de vor...

24 September 2018

Bondsburo geopend

Het Bondsburo van de NZVB in het Indoor-Sportcentrum is elke maandag op speeldagen geopend van 19:00 - 20:00 uur. Op het Bondsburo is iemand v...